Ohita valikko
Valmennus itsesi näköiseen yrittäjyyteen, yrityksen perustamiseen ja yritystoiminnan aloittamiseen

Aloittavan yrityksen valmennus

Uusi yrittäjä, älä jää yksin. Tule mukaan aloittavan yrityksen valmennukseen, jossa vahvistat yrittäjyyden taitojasi sekä saat ohjausta, oivalluksia ja työkaluja yritystoiminnan tavoitteelliseen suunnitteluun ja käynnistämiseen.

Alueellinen uusyrityskeskus_Business JoensuuKuulumme valtakunnalliseen Suomen Uusyrityskeskusten verkostoon, palvellen alkuvaiheen yrittäjiä ja yrityksiä alueellisena uusyrityskeskuksena Joensuun seudulla ja ympäristökunnissa.

Yritysvalmentajiemme ohjauksessa ja yrittäjäkollegojen vertaistuen avulla opit rakentamaan itsesi näköistä yrittäjyyttä ja polkaiset yritystoiminnan kunnolla käyntiin vahvuuksiesi avulla. Yhdessä pohtien syntyy täysin uudenlaisia oivalluksia ja näkökulmia omaan liiketoimintaasi. 

Liiketoimintasuunnitelmasta yritystoimintaan

Aloittavan yrityksen valmennuksen aikana sinulle rakentuu tulevan yritystoimintasi liikeidean ympärille tarvittavat viralliset dokumentit - liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat - joita tarvitset muun muassa hakiessasi starttirahaa ja rahoituksia. Saat myös käyttöösi tarpeellisia työkaluja yrittäjän arkeen. Lisäksi syvennät valmiuksiasi toimia yrittäjänä pureutuen taitoihin ja vahvuuksiin, joita yrittäjänä tarvitset. Tunnistat omia voimavarojasi, mahdollisuuksiasi sekä analysoit mahdollisia haasteita, joita voit kohdata ja tutkit miten voit ne voittaa.

Yrittäjävertaistuen voima

Valmennuksessa ryhmätyöskentely auttaa hahmottamaan yritysideaasi ja samalla harjoitat verkostoitumistaitojasi. Toisten yrittäjien kokemukset, tuki ja keskustelut sekä yhdessä pohdittavat ennakkotehtävät avaavat uusia näkökulmia ja antavat energiaa yrittäjänä toimiessasi. Siksi sinun on tärkeää panostaa hyvän ja toimivan yritys- ja tukiverkoston rakentamiseen yrittäjyyden alkutaipaleelta asti. Verkostoitumisesta on paljon hyötyä esimerkiksi liiketoiminnan laajentamisessa ja kehittämisessä sekä yrittäjän oman hyvinvoinnin tukemisessa.

Maksuttomaan aloittavan yrityksen valmennukseen ovat tervetulleita kaikki yritystoiminnan aloittamisesta kiinnostuneet ja toimintansa aloittaneet yritykset toiminta-alueellamme. Liikeideasi voi olla miltä tahansa toimialalta.

Valmennuksen sisältö

Valmennusohjelma kestää 6 viikkoa, muodostuen 6 ryhmävalmennuspäivästä ja 2–3 yksilövalmennuspäivästä:

 • Intensiivijakso noin 6 viikkoa
 • Ryhmävalmennuksia (6 x 3 h)
 • Yksilövalmennusta (2–3 x 1 h)
 • Kirkastat yritysideasi ja luot laadukkaan liiketoimintasuunnitelman ja laskelmat
 • Saat uusia ideoita ja sparrausta
 • Verkostoidut muiden yrittäjien kanssa
 • Laajuus 3 opintopistettä, voi sisällyttää osaksi opintoja 

Ryhmätapaamisten teemat:

 • Tavoitteet ja liiketoimintasuunnitelman elementit
 • Verotus ja talouden perusasiat
 • Hinnoittelu
 • Voimavarat ja ajankäyttö
 • Riskienhallinta ja käänteissuunnittelu
 • Hissipuhe

Valmennukset keväällä 2024

Keväällä 2024 toteutettavien valmennusryhmien aikataulut: 

Ryhmä R1:  Keskiviikkoisin 14.2. - 27.3.2024, klo 9:00 - 12:00. Valmennukset järjestetään Joensuun Tiedepuistolla ja toteutetaan suomeksi. Ilmoittaudu tästä.

Ryhmä R2: Tiistaisin 23.4. - 28.5.2024, klo 13:00 - 16:00. Valmennukset järjestetään Joensuun Tiedepuistolla ja toteutetaan suomeksi. Ilmoittaudu tästä.

Ilmoittaudu aloittavan yrityksen valmennukseen

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista