Ohita valikko
Polku liikeidean sparraukseen ja yrittäjyyteen

Aloittavan yrittäjän palvelut

Tarjoamme tukea yrittäjyyden alkumetreille jo siitä hetkestä alkaen, kun yritys on vielä unelma, idea, toiveikas ajatus tai harrastus. Maksuton aloittavan yrittäjän palvelumme on tarkoitettu jokaiselle yrittäjyyttä ja yrityksen perustamista pohtivalle toiminta-alueellamme. 

 

Alussa yrityksen perustaminen voi vaikuttaa haastavalta ja yrittäjyyttä pohtivien huolet liittyvätkin usein samankaltaisiin aiheisiin, kuten asiakkaiden löytämiseen, oman toimeentulon turvaamiseen ja riittämättömyyden tunteisiin. Onnistuminen ja haasteiden selättäminen kuitenkin edellyttävät yrittämistä – ja siksi juuri rohkeutesi ja päättäväisyytesi johdattavat sinut todellisten mahdollisuuksien pariin.  Aloittava yrittäjä kohtaa paljon uusia kysymyksiä ja siksi niitä on hyvä pohtia yhdessä. Unelman seuraaminen voi tuntua toivottomaltakin, siksi yrittäjän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat usko itseensä, rohkeus ja tavoitteellisuus.

Ohjausta itsesi näköiseen yrittäjyyteen 

Jokainen yrittäjä on erilainen ja tulevaisuudessa erilaiset yrittäjyysmuodot työllistymisen tukena yleistyvät. Siksi tahdomme auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman tavan aloittaa yrittäjyys. Yrittäjäksi voi ryhtyä montaa eri reittiä pitkin ja se voi olla pää- tai sivutoimista. Yrittäjyyden polku voi alkaa esimerkiksi kevyesti opiskelija- tai kevytyrittäjänä tai hybridiurana, joka yhdistää palkkatyön ja yrittäjyyden. Kokopäiväiseksi yrittäjäksi siirtyminen on usein luonteva jatkumo yrittäjyyden polulla.

Tuemme yrittäjyyden eri muotoja ja tahdomme auttaa sinua löytämään sopivan tavan yrittäjyydellesi liikeideasi, persoonasi ja elämäntilanteesi mukaan. Yritysvalmentajamme vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin, auttaa sinua löytämään polun omannäköiseen yrittäjyyteen ja saat ideoita, kuinka lähdet suunnittelemaan omaa yritystoimintaa.

Sparrausta liikeideaan

Aloittavan yrittäjän palvelussa yrittäjyyden ohjauksen ohella arvioimme liikeideaasi, sen mahdollisia riskejä, liiketoiminnan kannattavuutta ja rahoitusmahdollisuuksia. Autamme sinua, jotta saat liikeideasi alusta lähtien selvästi viitoitetulle polulle.

Yrittäjien tukiverkosto

Aloittavan yrittäjän tukiverkostoon kuuluvat läheisesti toiset yrittäjät. Jo ensimmäisestä yhteydenotosta kanssamme lähdet kasvattamaan yrittäjäverkostoasi, jossa voit jakaa tietoa, ideoita ja vertaistukea yrittäjyydestä kiinnostuneiden ja kokeneiden yrittäjäkollegoiden kanssa. Osallistu rohkeasti Business Joensuun järjestämiin tapahtumiin ja tule verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Tapahtumissamme saat monipuolisesti tietoa ja sparrausta yrittäjyyden eri osa-alueilta.

Business Joensuun yritysvalmentajat palvelevat henkilökohtaisesti kaikkia yrittäjyydestä ja yrityksen perustamisesta kiinnostuneita toiminta-alueellamme Joensuun seudulla ja Keski-Karjalassa.

Yrittäjyyspolulle opintojen aikana

Teemme yhteistyötä Riveria ammattioppilaitoksen, Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Itä-Suomen liikuntaopiston ja Joensuun konservatorion yrittäjyysopinnoissa. Lisäksi koulutamme sekä valmennamme erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Otathan yhteyttä, jos haluat meidät puhumaan tai valmentamaan!

Varaa aika alueesi yritysasiantuntijalle

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista