Ohita valikko
{css=}
Kasvupolku ideasta liiketoiminnaksi

Start Me Up -liikeideakilpailu

Start Me Up -liikeideakilpailu on Suomen pitkäikäisin ja palkintojen arvoltaan merkittävin liikeideakilpailu, joka vuosittain motivoi satoja osallistujia kehittämään ja arvioimaan liikeideoitaan. Kilpailu on ollut monien menestyvien yritysten alkusysäys kasvumarkkinoille.

Start Me Up on toiminut kasvuyrittäjien ja -yritysten tunnistajana Pohjois-Karjalassa vuodesta 2000 lähtien, vakiinnuttaen samalla asemansa yhtenä Suomen merkittävimmistä liikeideakilpailuista. Kilpailuun on saapunut yli 2700 ideaa, joista monet ovat kasvaneet menestyviksi liiketoimiksi sekä kotimaassa että ulkomailla. Kilpailun näkyvyyteen eri medioissa panostetaan vuosittain, ja sen järjestäjänä toimii Business Joensuu yhteistyökumppaneineen. Haku kilpailuun on avoinna vuosittain 1.2.–31.3., ja voittajat julkaistaan toukokuun puoliväliin mennessä.

Palkinnot ja yrityspalvelut vauhdittavat matkaasi liikeideasta kaupalliseen menestykseen

Start Me Up -liikeideakilpailu tavoittelee innovatiivisia ja kaupallistamiskelpoisia liikeideoita, jotka edistävät kasvuyrittäjyyttä ja startup-kulttuuria Pohjois-Karjalassa sekä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Kilpailu inspiroi yksityishenkilöitä, opiskelijoita, tutkijoita ja yrityksiä luovuuteen ja palkitsee potentiaaliset ideat. Laadukkaat palkinnot ja saatavilla olevat yrityspalvelut antavat sysäyksen liikeidean kaupalliseen menestykseen. Kaikki Suomesta ja ulkomailta saapuvat liikeideat ovat tervetulleita kilpailemaan.

Start Me Up toimii paikkana, missä liikeideoita kehitetään ja arvioidaan. Kilpailu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ideoiden testaamiseen ja jalostamiseen, kasvurahoitukseen sekä liiketoiminnan käynnistämiseen ja laajentamiseen. Osallistujilla on mahdollisuus saada jatkuvaa tukea ja sparrausta Business Joensuun yrityspalveluiden valmentajilta liikeidean kehittämiseen, vaikka eivät yltäisikään palkintosijoille. Jaamme asiantuntijaosaamistamme ja verkostojamme liiketoiminnan mahdollistamiseksi.

Start Me Up -liikeideakilpailun uutiset

09.04.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Start Me Up -liikeideakilpailuun, joka tähtää uusien kasvuyrittäjien ja startupien löytämiseen ja tukemiseen, saapui tänä vuonna 168 hyväksyttyä kilpailuideaa. Näistä Business Joensuun esikarsinnan...

Katso Business Joensuun uutiset

Näytä kaikki uutiset

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista