Ohita valikko
Uutta osaamista ja kasvua kansainvälisistä osaajista ja ammattilaisista

Kansainvälinen rekrytointipalvelu

Onko yrityksesi kohdannut haasteita osaavien työntekijöiden ja asiantuntijoiden löytymiseen kotimaasta? Haluatko lisätä yrityksesi kilpailukykyä rekrytoimalla kansainvälisiä osaajia? Autamme yritystäsi osaavien ammattilaisten rekrytoinnissa ulkomailta ja heidän sujuvassa asettumisessaan Joensuun seudulle. Palvelumme sopii kaikille kasvuhakuisille yrityksille.

Ammattitaitoiset työntekijät ovat merkittävä osa yrityksen kehityksen ja kilpailukyvyn kannalta. Kilpailua osaajista käydään monilla aloilla ja osaajapula on usein yrityksen toimintakyvyn ja kasvun esteenä. Aina haluttuja työntekijöitä ei löydy omalta alueelta tai edes muualta Suomesta, jolloin katseen on käännyttävä kauemmas. Vaikka yrityksen toiminta ei olisikaan millään tavalla kansainvälistä, koetaan työntekijän rekrytoiminen ulkomailta monin tavoin positiiviseksi ja yrityksen toimintaa eteenpäin vieväksi ratkaisuksi. Kansainväliset osaajat tuovat arvokasta uutta tietoa ja kokemusta yritykseen, mikä edistää monimuotoisen työyhteisön syntymistä ja vauhdittaa liiketoiminnan kehitystä. Eri taustoista tulevat osaajat auttavat uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa, laajentavat kontaktiverkostoja sekä edistävät yrityksen sisäisiä ja ulkoisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. 

Kansainväliseen rekrytointiin perehtyneen asiantuntijamme avulla löydät oikeat osaajat yritykseesi nopeasti ja vaivattomasti. Yhdessä kohdemaiden yhteistyökumppaneidemme kanssa autamme sinua koko rekrytointiprosessin aikana sekä tuemme työntekijän ja hänen mahdollisen ydinperheensä asettautumisessa Joensuun seudulle. Räätälöimme palvelumme vastaamaan yrityksesi tarpeita. 

Kansainväliset osaajat yritysten uudistumisen ja kasvun mahdollistajina

 • Varmistat osaavan työvoiman saamisen riippumatta siitä, toimitko kansainvälisillä tai pelkästään paikallisilla markkinoilla.
 • Rakennat kanssamme pidempiaikaisen ja pysyvän rekrytointikanavan tarpeidesi mukaan.
 • Vahvistat yrityksesi kilpailukykyä ammattitaitoisilla työntekijöillä.
 • Hyödynnät helposti valmiit yhteistyökumppanimme, verkostomme ja kanavamme työntekijöiden rekrytointiin ulkomailta. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi asioiden selvittämiseen ja opettelemiseen, eikä oikeiden ja luotettavien toimijoiden löytämiseen. Me teemme sen puolestasi.
 • Kehität työyhteisöäsi sekä sen kansainvälistä ilmapiiriä ja toimintatapoja.
 • Saat tukea kansainvälisen osaajan ja mahdollisesti hänen ydinperheensä asettautumiseen ja viihtymiseen alueella.
 • Saat tukea yrityksesi kehittämiseksi aidosti kansainväliseksi työyhteisöksi ensi askeleista lähtien.

Kansainvälisten osaajien rekrytointi ja asettautuminen palveluna

 • Määrittelemme yhdessä yrityksesi kanssa potentiaaliset kohdealueet ja yhteistyötahot.
 • Määrittelemme yhdessä rekrytoitavan osaamisen ja työssä tarvittavat taidot.
 • Autamme etsimään potentiaaliset rekrytoitavat asiakasyrityksen haastateltavaksi.
 • Ohjaamme uuden työntekijän onnistuneen rekrytoinnin myötä alueelle asettautumisen palveluihin, jotka ovat myös mahdollisen mukana muuttavan ydinperheen tukena.

Milloin palvelu sopii yrityksellesi? 

 • Yrityksesi sijaitsee Joensuun seudulla, on halukas sijoittumaan alueelle tai on operatiivisen toiminnan tasolla yhteys alueelle. Yrityksille ei ole toimiala- ja kokorajoitusta.
 • Yritykselläsi on pidempiaikainen tarve uusille työntekijöille.
 • Yritykselläsi on tarve tietylle erityisosaamiselle.
 • Yrityksesi kasvaa ja kansainvälistyy.

Case Karelics Oy

Katso video joensuulaisen Karelics Oy:n osaajarekrytoinneista ulkomailta.

Katso video kansainvälisestä rekrytointipalvelusta ja osaajahoukuttelusta. 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista