Ohita valikko

Pinkka-pienhankintaportaali helpottaa yrityksiä pienhankintakilpailutusten seuraamisessa

Keltaiset tennarit portaissa

Pinkka-pienhankintaportaali on pienhankintojen seuraamista helpottava uusi työkalu pohjoiskarjalaisten yritysten käyttöön. Pinkka kerää tiedon kaikista Itä-Suomessa käynnissä olevista pienhankintakilpailutuksista ja halutessaan yrittäjä voi tehdä Pinkkaan myös hakuvahdin. Business Joensuu tarjoaa Pinkan kaikille pohjoiskarjalaisille yrityksille ja se on kokonaisuudessaan maksuton. 

Business Joensuun Pinkka-pienhankintaportaali helpottaa Itä-Suomen alueen pienhankintakilpailutusten seuraamista. Itä-Suomen alueeseen luetaan Pohjois-Karjalan lisäksi Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kainuu ja Pohjois-Savo. Rekisteröidyttyään Pinkkaan yrittäjä voi lukea pienhankintailmoituksia joko suoraan Pinkasta tai luoda itselleen maksuttoman hakuvahdin.

-    Hakuvahti tiedottaa yritystä tämän toimialaa koskevista kilpailutuksista sähköpostitse, joten yrittäjän ei tarvitse käyttää aikaa, vaivaa tai rahaa kilpailutusten aktiiviseen seuraamiseen, kertoo julkisissa hankinnoissa yrittäjiä avustava Pinja Konttinen Business Joensuusta.

-  Sitten kun tieto omaa toimialaa koskevasta kilpailutuksesta tulee sähköpostiin, yrittäjä voi tarvittaessa olla minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä. Tarjoamani neuvonta on julkisrahoitteista ja asiakkaalle maksutonta, kertoo Pinja Konttinen.

Pienhankintakilpailutuksia tehdään Pohjois-Karjalassa vuosittain noin 200 kappaletta, selviää Pohjois-Karjalan hankintatoimen tilastokatsauksesta vuodelta 2021. Aiemmin pienhankinnoista kiinnostuneet yritykset joutuivat etsimään pienhankintakilpailutuksia kunkin kilpailuttajan verkkosivuilta erikseen. Julkisia organisaatioita on Pohjois-Karjalassa yli 70. Valtaosa pienhankinnoista on kuntien itse kilpailuttamia alle 60 000 euron tavara- ja palveluhankintoja.

- Haluamme Business Joensuulla korostaa julkisten kilpailutusten liiketaloudellista potentiaalia ja siten myös nostattaa yrittäjien tarjousaktiivisuutta. Julkisista hankinnoista tiedottaminen on niin elinkeinoelämän kuin myös julkisten organisaatioiden etu, maakuntaan jäävistä veroeuroista puhumattakaan, kertoo palvelujohtaja Tuomo Roivas Business Joensuusta.

Pohjoiskarjalaiset yritykset voivat ottaa Pinkka-pienhankintaportaalin, pinkka.businessjoensuu.fi, käyttöön heti. Se löytyy myös Business Joensuun verkkopalvelun, businessjoensuu.fi:n, valikkojen työkaluista.

Tutustu Pinkka-pienhankintaportaaliin: pinkka.businessjoensuu.fi

Lisätietoja

Business Joensuu

Yritysasiantuntija
Pinja Konttinen
0400 378 777
pinja.konttinen@businessjoensuu.fi

Palvelujohtaja
Tuomo Roivas
0400 891 391
tuomo.roivas@businessjoensuu.fi 

Sinua voisi kiinnostaa

29.08.2022 Business Joensuu Oy:n uutisia

Business Joensuun V!rtaa-valmennusohjelma on uusi, pienille yrityksille suunnattu tiivis valmennuspaketti. Valmennuksessa yritykset tunnistavat tärkeimmät tavoitteensa seuraavalle 1-2 vuodelle sekä...

10.02.2022 Business Joensuu Oy:n uutisia

Pohjois-Karjalan hankintatoimen kautta kilpailutetuista julkisista hankintasopimuksista 56,5 % tehtiin paikallisten toimittajien kanssa, ja näiden sopimusten arvo oli yli 196,5 miljoonaa euroa....

13.12.2022 Business Joensuu Oy:n uutisia

Liperin kunta jatkaa palvelusopimusta Business Joensuun kanssa. Asiakkaat ovat kokeneet Liperin oman kehitysyhtiön, Lipertek Oy:n, ja Business Joensuun välisen yhteistyön toimivaksi ja...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista