Ohita valikko

Uusi joensuulainen Sähköautopalvelut-yritys keskittyy sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin

Mies huoltaa ja mittaa sähköautoa

Sähkö- ja hybridiautoja on rekisteröity Suomeen jo miltei 150 000. Yleisesti ottaen sähköautojen huollon tarve on pienempi kuin polttomoottoriautoissa, mutta sähköautojen huollot ja akkujen korjaus vaatii erikoiskoulutuksen. Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy on Pohjois-Karjalan ensimmäisiä täysin sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin keskittyneitä yrityksiä, joka huoltaa kaikkia sähköauto- ja hybridimerkkejä.

Sähköautopalvelut -yrityksen perusti pitkään autojen sähkötekniikkaa huoltanut ja asentanut yrittäjä Jari Keronen. Keronen on toiminut 25 vuoden ajan myös Autopalvelut Keronen Oy:n yrittäjänä.

- Autopalvelut Kerosen huolto ja -asennustoiminta on keskittynyt ajoneuvojen
sähköasennuksiin. Muunmuassa taksimittareita meillä asennetaan viikoittain.

Tähän rinnalle otetaan nyt uuden yrityksen myötä sähköautoihin keskittynyt
huoltoliiketoiminta. Laitettiin halli niin sanotusti puoliksi, Keronen kommentoi.

Sähkö- ja hybridiautot vaativat samalla tavalla määräaikaishuoltoja kuin
polttomoottoriautotkin. Ne on syytä tehdä ajoissa myös takuun säilyttämiseksi.
Sähköautopalvelut tarjoaa määräaikaishuoltopalveluiden lisäksi myös akun
kuntotestauspalveluita ja korjauspalveluita kaikkiin sähköautomerkkeihin. Sähköautojen akkujen kanssa työskentely vaatii erikoiskoulutusta ja -työvälineitä.

- Kouluttautuminen ja kehityksen mukana pysyminen on tärkeää meidän toimialalla. Uusia sähköautomerkkejä tulee jatkuvasti ja monimerkkihuoltona meidän tulee tuntea ne kaikki. Olemme osa valtakunnallista sähköautoja huoltavaa e-Expert -ketjua, jonka kautta saamme komponentit ja koulutukset kaikkien sähköautojen huoltamiseksi, Keronen kertoo.

Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy:n sähköautojen huoltotoiminta käynnistyi tammikuussa 2023. Yritys palvelee Pohjois-Karjalan sähkö- ja hybridiautojen omistajia Joensuussa Rahkeentie 10 osoitteessa. Yrityksestä lisätietoja löytää osoitteesta www.sahkoautopalvelut.fi ja puhelimella 0400 113 113.

Lisätiedot ja haastattelut:

Jari Keronen
0400 906 965
jari@sahkoautopalvelut.fi

Lähde: Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy:n mediatiedote 9.2.2023
Kuva: Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy /kuvaaja Oskari Nevalainen

Sinua voisi kiinnostaa

18.01.2023 Yritysuutiset

Säteily- ja paloturvallisuusalan sekä väestönsuojelun asiantuntijayritys Kata Safety Oy:n liikevaihto kohosi yli 840 000 euroon vuonna 2022. Kasvua edellisvuoteen nähden oli noin 57 prosenttia....

23.05.2022 Kasvuhakuiset PK-yritykset

- Siinä se oli koko paketti, yhdellä puhelinsoitolla – ihan uskomatonta palvelua, henkäisee Soseex Oy:n toimitusjohtaja Janne Rantanen kertoessaan siitä, miten sujuvasti elintarvikealan yritys...

22.02.2022 Kasvuhakuiset PK-yritykset

Maailman johtaviin paalausverkkojen ja -lankojen valmistajiin kuuluva Piippo Oyj päivitti strategiansa. Kuluvan vuoden maaliskuussa 80 vuotta täyttävä yhtiö satsaa nyt täydellä voimalla...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista