Ohita valikko

Uusi joensuulainen Sähköautopalvelut-yritys keskittyy sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin

Mies huoltaa ja mittaa sähköautoa

Sähkö- ja hybridiautoja on rekisteröity Suomeen jo miltei 150 000. Yleisesti ottaen sähköautojen huollon tarve on pienempi kuin polttomoottoriautoissa, mutta sähköautojen huollot ja akkujen korjaus vaatii erikoiskoulutuksen. Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy on Pohjois-Karjalan ensimmäisiä täysin sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin keskittyneitä yrityksiä, joka huoltaa kaikkia sähköauto- ja hybridimerkkejä.

Sähköautopalvelut -yrityksen perusti pitkään autojen sähkötekniikkaa huoltanut ja asentanut yrittäjä Jari Keronen. Keronen on toiminut 25 vuoden ajan myös Autopalvelut Keronen Oy:n yrittäjänä.

- Autopalvelut Kerosen huolto ja -asennustoiminta on keskittynyt ajoneuvojen
sähköasennuksiin. Muunmuassa taksimittareita meillä asennetaan viikoittain.

Tähän rinnalle otetaan nyt uuden yrityksen myötä sähköautoihin keskittynyt
huoltoliiketoiminta. Laitettiin halli niin sanotusti puoliksi, Keronen kommentoi.

Sähkö- ja hybridiautot vaativat samalla tavalla määräaikaishuoltoja kuin
polttomoottoriautotkin. Ne on syytä tehdä ajoissa myös takuun säilyttämiseksi.
Sähköautopalvelut tarjoaa määräaikaishuoltopalveluiden lisäksi myös akun
kuntotestauspalveluita ja korjauspalveluita kaikkiin sähköautomerkkeihin. Sähköautojen akkujen kanssa työskentely vaatii erikoiskoulutusta ja -työvälineitä.

- Kouluttautuminen ja kehityksen mukana pysyminen on tärkeää meidän toimialalla. Uusia sähköautomerkkejä tulee jatkuvasti ja monimerkkihuoltona meidän tulee tuntea ne kaikki. Olemme osa valtakunnallista sähköautoja huoltavaa e-Expert -ketjua, jonka kautta saamme komponentit ja koulutukset kaikkien sähköautojen huoltamiseksi, Keronen kertoo.

Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy:n sähköautojen huoltotoiminta käynnistyi tammikuussa 2023. Yritys palvelee Pohjois-Karjalan sähkö- ja hybridiautojen omistajia Joensuussa Rahkeentie 10 osoitteessa. Yrityksestä lisätietoja löytää osoitteesta www.sahkoautopalvelut.fi ja puhelimella 0400 113 113.

Lisätiedot ja haastattelut:

Jari Keronen
0400 906 965
jari@sahkoautopalvelut.fi

Lähde: Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy:n mediatiedote 9.2.2023
Kuva: Sähköautopalvelut E-Autoexpert Oy /kuvaaja Oskari Nevalainen

Sinua voisi kiinnostaa

18.01.2024 Kasvuhakuiset PK-yritykset

Kiihdytyskaistalla vuodesta 2017! Niin voi syystä kiteyttää Kotityö Turusen yritystarinan. Yrittäjäpariskunta Inkeri ja Taito Turunen ovat kuudessa vuodessa kasvattaneet yrityksestä Heinäveden...

27.04.2023 Yritysuutiset

Porokylän Leipomon tuore kasvo Laura Hyvärinen (38) on visiitillä Lieksan Kerantiellä. Uuden edessä ovat niin Hyvärinen kuin tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Porokylän Leipomokin. Hyvärinen aloitti...

22.03.2023 Kasvuhakuiset PK-yritykset

Halu kehittyä ja kehittää on luonteenomaista PrimeTalous Oy:n yrittäjälle Heidi Laaniselle. Työskenneltyään vuosia tilitoimiston palkkatyöntekijänä hän valitsi yrittäjyyden vuonna 2018. Tänään...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista