Ohita valikko
Meillä on haku päällä!

Avoimet työpaikat

HaemmeInnostutko myynnistä ja asiakastyöstä?

Haemme Vihreän siirtymän Key Account Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme

Joensuun seutu on Euroopan johtava metsäbiotalouden keskus, missä koulutetaan huippuasiantuntijoita ja kehitetään maailmanluokan ratkaisuja ilmastonmuutoksen ja kestävyysvajeen ratkaisemiseksi. Sen kansainvälisessä ekosysteemissä yrityksillä on erinomaiset mahdollisuudet menestyä, kehittyä ja kansainvälistyä. Useat globaalit kärkiyritykset ja teknologian edelläkävijät toimivat jo Joensuun seudulla ja niiden tuotannosta vientiin menee 70 %. Vihreän siirtymän uudet toimijat tekevät vahvasti tuloaan Joensuun seudulle vahvistaen olemassa olevaa ekosysteemiä. 

Nykyisen key account managerimme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme vahvistusta myyntitiimiimme. Tavoitteemme on saada alueelle uusia investointeja ja yrityksiä, jotka tukevat alueella jo toimivien yritysten kehitystä ja kasvua. Olet etsimämme, jos olet jo osaaja, haluat oppia jatkuvasti uutta ja sinulla on hyvät verkostot. 

Toimit vihreän siirtymän ja metsäbiotalouden osaamistiimissä monipuolisen tehtäväkentän parissa. Edistät uusien vihreän siirtymän ja metsäbiotalouden yritysten sijoittumista alueelle mahdollistaen yritysten investoinnit ja kasvun. Vastaat yrityksen sijoittumista tukevien palveluiden organisoinnista asiakkaalle yhteistyössä muun asiakastiimin kanssa. Rakennat Joensuun seudun tunnettuutta laaja-alaisesti yhdessä tutkimus-, koulutus- ja innovaatiosektorin kanssa. Toimit yhdessä Business Joensuun muun palvelutiimin kanssa.   

Odotamme sinulta:

  • Myyntiosaamista ja -kokemusta
  • Kokemusta kansainvälisestä myynnistä
  • Kokemusta metsäbio- tai energialiiketoiminnasta tai -tutkimuksesta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ratkaisulähtöisyyttä
  • Korkeakoulututkintoa

Business Joensuu Oy tarjoaa dynaamisen ja ketterän yrityksen toimintakulttuurin, joka perustuu luottamukseen ja vastuuntuntoon ja -kantoon. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan elinkeinoelämään ja keskeisiin tutkimus- ja koulutussektorin yhteistyökumppaneihin. Tehtävä antaa mahdollisuuden sekä edellytykset houkutella alueelle uusia toimijoita kiihdyttämään Joensuun seudun kasvua. Toimipiste on Joensuussa Tiedepuistossa, ja teemme töitä myös monipaikkaisesti. Tehtävät edellyttävät matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla. 

Business Joensuu tarjoaa palveluja yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen, sekä Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluja. Lisäksi teemme tavoitteellista yhteistyötä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa, ja luomme näin edellytyksiä  alueen yritysten menestykselle ja kasvulle myös tulevaisuudessa. Palvelemme yrityksiä hyvällä sykkeellä, ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti. Business Joensuu toimii Joensuun seudulla ja Keski-Karjalassa – yhdeksän kunnan, 125 000 asukkaan ja 7 500 yrityksen alueella. 
 
Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi careers@businessjoensuu.fi viimeistään ke 12.4.2023 viitteellä ”Joensuu vihreä siirtymä”. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi.  Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.   

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtaja Pauliina Pikkujämsä, puh. 040 7434 362, arkisin klo 8 - 9 ja toimitusjohtaja Tomi Haring, puh. 040 038 0130, arkisin klo 16 - 17. 
 


 

Haemme projektipäällikköä Joensuu ICT Hub -kasvuohjelmaan

Joensuussa on alan edelläkävijöihin lukeutuva ICT-yhteisö, jonka yrityssektori keskittyy kansainväliseen ohjelmistoliiketoimintaan, luonnonvarojen kaukokartoitukseen, terveyssektorin toiminnanohjaukseen, teollisen internetin innovaatioihin sekä ICT-ympäristöjen vaativaan kehittämiseen. Joensuusta valmistuu vuosittain satoja ICT-alan ammattilaisia ja paikkakunta pystyy tarjoamaan tarvittavat resurssit yritysten digitaalisten ratkaisujen tarpeisiin. 

Vahvistamme tiimiämme ja haemme projektipäällikköä vastaamaan Joensuu ICT Hub -kasvuohjelmasta. Vastuullasi on rakentaa, kehittää ja toteuttaa ICT-yrityksille suunnattuja kasvupalveluja. Aktivoit alueen ICT-yhteisöä verkostoitumaan yhä vahvemmin ja olet vastuussa alan yrityksille suunnattujen valmennus- ja verkostoitumistapahtumien järjestämisestä. Toimit yhdessä Business Joensuun muun palvelutiimin sekä muiden verkostokumppaneiden kanssa. Tehtävässäsi houkuttelet myös alueelle uusia alan toimijoita ja olet näin kiihdyttämässä Joensuun seudun kasvua. Tehtävä toteutetaan projektiluontoisesti määräaikaisella projektirahoituksella.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän dynaamisen ja ketterän toimintakulttuurin omaavassa yrityksessä. Toimintamme perustuu luottamukseen sekä vastuuntuntoon ja -kantoon.  Työsi tukena on oma esihenkilösi ja sekä muu Business Joensuun tiimi. Tarjolla on siis loistavat työkaverit ja mitä parhain työyhteisö, joka huolehtii sinun hyvinvoinnistasi kattavin henkilöstöeduin. Toimipisteesi on Joensuussa Tiedepuistossa, mutta teemme töitä myös monipaikkaisesti.

Odotamme sinulta:

Haemme ICT-alaa tuntevaa ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuuksia ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen, hänellä on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja hän haluaa aktiivisesti kehittää itseään. Tämän lisäksi asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelutapa tukevat tehtävässä menestymistä. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi Joensuun seudun ICT-alan verkoston tuntemuksen. 

Business Joensuu Oy tarjoaa palveluja yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen, sekä Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluja. Lisäksi teemme tavoitteellista yhteistyötä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa, ja luomme näin edellytyksiä alueen yritysten menestykselle ja kasvulle myös tulevaisuudessa. Palvelemme yrityksiä hyvällä sykkeellä, ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti. Business Joensuu toimii Joensuun seudulla ja Keski-Karjalassa – yhdeksän kunnan, 125 000 asukkaan ja 7 500 yrityksen alueella.

Lähetä hakemuksesi ke 12.4.2023 mennessä osoitteeseen careers@businessjoensuu.fi. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Projektipäällikkö/Joensuu ICT Hub”.  

Käsittelemme hakemuksia jo ennen haun umpeutumista, koska odotamme sinua jo mukavaan työyhteisöömme. Paikka siis täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten pidäthän kiirettä!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Tuomo Roivas, puh. 0400 891 391, arkisin klo 14 jälkeen.

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista