Ohita valikko
Päivitä digiosaamisesi nykyaikaan

Yrityksen digikehitys

Tarvitsetko käytännönläheistä tukea yrityksesi digikehitykseen? Autamme sinua lisäämään ymmärrystä ja osaamista digitaalisista työkaluista. Lähtötasollasi ei ole merkitystä – räätälöimme palvelun jokaisen yrittäjän tarpeisiin sopivaksi. 

Autamme sinua kasvattamaan digiosaamistasi ja löytämään yrityksellesi sopivimmat työkalut liiketoiminnan kehittämiseen. Sinun ei tarvitse osata teknistä sanastoa, sillä etsimme yhdessä asiantuntijan kanssa liiketoimintaasi sopivat ratkaisut – ja selvällä Suomen kielellä!

Palvelun aluksi kartoitamme yrityksesi keskeisimmät digikehitystarpeet, jonka jälkeen pääset itse opettelemaan yrityksellesi soveltuvia digityökaluja käytännönläheisissä työpajoissa:  

  • Digimarkkinoinnin työkalut (Hakukoneoptimointi, Facebook/Instagram-mainonta, Google-mainonta, Analytiikka, Linked In -asiakashankinta)

  • Tuotannon suunnittelujärjestelmät ja ERP-ratkaisut 

Käytännönläheistä tukea yrityksesi digikehitykseen

Asiantuntijamme auttavat sinua ideoinnissa ja sopivien yhteistyökumppanien etsimisessä. Kun uudet ideat kypsyvät investoinneiksi, saat rahoitusneuvontaa vaivattomasti neuvojaltamme. Hän auttaa sinua rahoituslähteiden kartoittamisessa, investointi- ja kehityshankkeiden suunnittelussa ja tukee rahoitushakemusten tekemisessä.

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista