Ohita valikko
Yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta kehittämisen ja kasvun tueksi

Rahoitus ja investoinnit

Kun mietit yrityksesi kehittämistä tai investointeja, me autamme sinua toimenpiteiden suunnittelemisessa, julkisten rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa ja rahoituksen haussa. Tuemme sinua myös toimenpiteiden toteuttamisen aikana.

Yrityksen rahoitustarpeet muuttuvat yrityksen kehittyessä. Samanaikaisesti myös tarjolla olevat rahoitusinstrumentit päivittyvät. Autamme sinua suunnittelemaan yrityksesi kehittämistä kokonaisvaltaisesti ja kartoittamaan yrityksellesi sopivat rahoituslähteet. Tuemme rahoitushakemuksen valmistelussa, rahoituksen hakemisessa ja toimenpiteiden toteuttamisen aikana.


Katso videolta, kuinka asiakasyrityksemme Ecoaims Oy on hyödyntänyt julkista rahoitusta ja Business Joensuun palveluja kehittämisensä tukena. 

Rahoituspalvelumme pähkinänkuoressa

fund2grow_kaavio_palvelusta_businessjoensuu

Yrityksen kehittämisavustus ja maaseudun yritysrahoitus

Tutustu ELY-keskuksen tarjoamiin rahoitusmahdollisuuksiin kampanjasivustollamme

Rahoitusasiantuntijat auttavat

Jos tarvitset apua yritysrahoitukseen liittyvissä asioissa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen hankkeen aloittamista. Julkisen rahoituksen ehtona on, että jo aloitettua hanketta ei voida rahoittaa.

VTT-asiamiespalvelu 
Toimimme linkkinä yrityksesi kehittämistarpeiden ja VTT:n laajojen tutkimus- ja kehityspalveluiden välillä. Autamme sinua hyödyntämään VTT:n tuotekehitys- ja tutkimusosaamista, ja toteuttamaan kehityshankkeita kotimaisten ja ulkomaisten kumppanien kanssa.

Oppilaitosyhteistyö
Teemme yhteistyötä Joensuun seudun oppilaitosten kanssa. Hyödynnä meidän verkostojamme, kun etsit kumppania tutkimus- ja kehittämisprojekteihin sekä toimeksiantoihin, harjoitteluihin tai opinnäytetöihin. 

Toimimme yhteistyössä Business Joensuun rahastojen kanssa.

Rahoituspalvelumme on maksuttomia (poislukien ulkopuoliset asiantuntijavalmennukset). Tarjoamme palvelua Heinäveden, Ilomantsin, Joensuun, Outokummun, Polvijärven, Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven kuntien alueella toimiville yrityksille. 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista