Ohita valikko

Mitä kuuluu Outokummun ja Polvijärven yrityksille 2024?

Mitä kuuluu? -kampanja - yrityspalvelut Business Joensuu

Mediatiedote 12.3.2024

Business Joensuun Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo neljättä kertaa maalis-huhtikuussa Outokummussa ja Polvijärvellä. Kampanjan aikana Business Joensuun asiantuntijat ovat aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja kysyvät kuulumisia sekä palvelutarpeita. Puhelinsoittojen lisäksi yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä tavataan yrityskäynneillä. 

Outokummussa ja Polvijärvellä Mitä kuuluu? -kampanjaviikkojen kohtaamisissa yrityksiä autetaan mutkattomasti ja maksuttomasti yritystoiminnan eri vaiheissa ja palvelutarpeissa. Yrityksiin ollaan yhteydessä pääsäätöisesti tekstiviestein ja puhelimitse, lisäksi tehdään yritysvierailuja.  Tänä vuonna yritysvierailuille osallistuvat Business Joensuun asiantuntijoiden lisäksi myös Outokummun kaupungin ja Polvijärven kunnan edustajat. 

Tämän vuoden kampanjassa kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti yritykset, jotka miettivät yrityksensä nykytilannetta ja mahdollista kasvua. Näille yrityksille on tarjolla Outokummussa toukokuussa starttaava kolmeviikkoinen Pienyrittäjän lyhyt ryhmävalmennus sekä pitkäkestoisempi ja suuremmille yrityksille tarkoitettu Kasvuvalmennus, joka järjestetään Joensuussa. Polvijärvellä Pienyrittäjän lyhyt ryhmävalmennus alkaa puolestaan syyskuussa.
 
Business Joensuu on toteuttanut Mitä kuuluu? -kampanjan kolme kertaa aikaisemmin, lisäksi Joensuun kaupungin alueella on toteutettu Yrityskuiskaajat-kampanja jo useamman vuoden ajan. Yhteensä näis-sä kampanjoissa tavoitettiin viime vuonna yli 1600 yritystä. Keskusteluissa nousivat esille erityisesti yrityksen kasvu ja kehitys, talous ja rahoitus sekä rekrytoinnit ja osaavan työvoiman saatavuus, omista-janvaihdokset ja julkiset hankinnat.  

Kampanjan aikataulu  

 Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan Outokummussa viikolla 12 (18. – 22.3.2024) ja Polvijärvellä viikolla 16 (15. – 19.4.2024). 

Heinäveden, Ilomantsin, Joensuun, Kiteen, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella toimivat yritykset ja yritystoimintaa käynnistävät henkilöt voivat saada kaikki yrityspalvelut Business Joensuulta. Lisäksi Business Joensuu tuottaa yhteistyössä Lipertekin kanssa yrityspalvelut liperiläisille yrittäjille.  Business Joensuu toteuttaa Mitä kuuluu? -kampanjaa vaiheittain koko toiminta-alueensa alueella kevään 2024 aikana.
 
Lisätietoja:  

Koko kampanja:  
yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen  
puh. 0400 287 787, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi

Outokumpu ja Polvijärvi:  
yritysasiantuntija Juha Saastamoinen
p. 050 382 5503, juha.saastamoinen@businessjoensuu.fi

Sinua voisi kiinnostaa

09.04.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Start Me Up -liikeideakilpailuun, joka tähtää uusien kasvuyrittäjien ja startupien löytämiseen ja tukemiseen, saapui tänä vuonna 168 hyväksyttyä kilpailuideaa. Näistä Business Joensuun esikarsinnan...

03.04.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Mediatiedote 3.4.2024

Business Joensuun Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo neljättä kertaa Ilomantsissa huhtikuussa 2024. Kampanjan aikana Business Joensuun asiantuntijat ovat aktiivisesti...

25.03.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Business Joensuu on liittynyt Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseneksi 1.3.2024 lähtien. Yhteistyön myötä Business Joensuun osallistuu jatkossa kansallisen Uusyrityskeskusten asiantuntijaverkoston...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista