Ohita valikko

Mitä kuuluu Outokummun ja Polvijärven yrityksille?

Nainen soittaa puhelimella Business Joensuun toimistossa

Business Joensuun ja YTYÄ-hankkeen lanseeraama Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo kolmatta kertaa Outokummussa ja Polvijärvellä. Helmi-maaliskuussa toteutettavan kampanjan aikana Business Joensuun ja YTYÄ-hankkeen työntekijät sekä yhteistyökumppanit ovat aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja kysyvät yritysten kuulumisia sekä palvelutarpeita. Puhelinsoittojen lisäksi yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä tavataan kasvotusten kahvitilaisuuksissa ja yrityskäynneillä. 
 
Outokummussa ja Polvijärvellä otetaan yhteyttä ainakin 180 yritykseen. Näissä kohtaamisissa yrityksiä autetaan mutkattomasti ja maksuttomasti yritystoiminnan eri vaiheissa ja palvelutarpeissa.  Tänä vuonna kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti uudet, 0–3 vuotta toimineet yritykset, sekä yritykset, jotka miettivät yrityksensä nykytilannetta ja kasvua.
 
Kampanjan aikana tavataan yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä mahdollisimman paljon kasvokkain. Erilaisista yritystoimintaan liittyvistä asioista voi jokaisessa kampanjakunnassa jutella Business Joensuun ja YTYÄ-hankkeen tiimiläisten sekä yhteistyökumppanien kanssa rennosti kahvikupin äärellä. Kampanjan aikana vieraillaan myös yrityksissä paikan päällä. Yrityksiin ollaan yhteydessä myös tekstiviestein ja puhelimitse.  
 
Business Joensuu on toteuttanut Mitä kuuluu? -kampanjan kahdesti aikaisemmin Joensuun seudulla kuuden kunnan alueella. Lisäksi Joensuun kaupungin alueella on toteutettu Yrityskuiskaajat-kampanja jo useamman vuoden ajan. Yhteensä näissä kampanjoissa tavoitettiin viime vuonna yli 1900 yritystä. Keskusteluissa nousivat esille esimerkiksi rekrytoinnit ja osaavan työvoiman saatavuus, omistajanvaihdokset, julkiset hankinnat sekä yrityksen kasvu, kehitys ja rahoitus.  
  
Kampanjan aikataulu  
 
Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan Outokummussa viikolla 9 (27.2. – 3.3.2023) ja Polvijärvellä viikolla 12 (20. – 24.3.2023). 

Kahvitilaisuuksia järjestetään torstaisin, Outokummussa to 2.3. klo 7.30–9.00 Kahvio Kosilkkassa ja Polvijärvellä to 23.3. klo 7.30–9.00 Kukka- ja hautauspalvelu Timoteissa.  
 
Mitä kuuluu? -kampanjaa Outokummussa ja Polvijärvellä ovat toteuttamassa Business Joensuun lisäksi Outokummun kaupunki, Polvijärven kunta, Pohjois-Karjalan TE-toimisto ja YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke.
 
Heinäveden, Ilomantsin, Joensuun, Kiteen, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella toimivat yritykset ja yritystoimintaa käynnistävät henkilöt voivat saada kaikki yrityspalvelut Business Joensuulta. Lisäksi Business Joensuu tuottaa yhteistyössä Lipertekin kanssa yrityspalvelut liperiläisille yrittäjille.  Business Joensuu toteuttaa Mitä kuuluu? -kampanjaa vaiheittain koko toiminta-alueensa alueella alkuvuoden ja kevään 2023 aikana.
 

Lisätietoja:  
 
Business Joensuu Oy 
 
Koko kampanja:  
yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen  
puh. 0400 287 787, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi  
 
Outokumpu ja Polvijärvi:  
yritysasiantuntija Juha Saastamoinen
p. 050 382 5503, juha.saastamoinen@businessjoensuu.fi
  
YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke: 
hankekoordinaattori Minna Ikonen
p. 050 576 5684, minna.ikonen@liperi.fi 
 
Pohjois-Karjalan TE-toimisto
palvelupäällikkö Visa Rinne
p. 0295 043 014, visa.rinne@te-toimisto.fi

Sinua voisi kiinnostaa

21.12.2022 Business Joensuu Oy:n uutisia

Syksyllä toteutettu Yrityskuiskaajat-kampanja tavoitti ennätysmäärän yrityksiä. Yrityskuiskaajat olivat yhteydessä peräti 1007 joensuulaiseen yritykseen. Osaavan työvoiman rekrytointi ja muut...

05.01.2023 Business Joensuu Oy:n uutisia

Business Joensuun ”Mitä kuuluu?” -yrityskampanja toteutetaan ensimmäistä kertaa Keski-Karjalassa: Kiteellä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä. Tammi-helmikuussa toteutettavan kampanjan aikana Business...

16.12.2022 Business Joensuu Oy:n uutisia

Business Joensuu tarjoaa Keski-Karjalassa toimiville yrityksille palvelut paikallisesti yritystoiminnan kaikkiin vaiheisiin 1.1.2023 alkaen.

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista