Ohita valikko

Pohjois-Karjalan tuotannollisten alojen uusiutumisohjelma

Uusiutumisohjelman kohderyhmänä olivat ensisijaisesti pohjoiskarjalaiset teknologiateollisuuden pk-yritykset, mutta myös esimerkiksi puutuote-, kivi- ja elintarvikealojen pk-yritykset. Edelleen kohderyhmään kuuluivat myös näille erilaisia suunnittelu-, konsultointi-, tietotekniikka-, yms. palveluja tuottavat yritykset.

Yrityksiä avustettiin ja tuettiin esimerkiksi hankesuunnitelmien ja rahoitushakemusten laatimisessa, yrityksen pitkäjänteisessä ja strategisessa kehittämisessä, tuoteideoiden arvioinnissa, tuote- ja menetelmäkehityksessä sekä kontaktien ja verkostojen luomisessa.

Projekti oli neljän pohjoiskarjalaisen kehittämisorganisaation yhteispanostus, jossa Joensuun Tiedepuisto Oy toimi hankkeen hallinnoijana ja osatoteuttajana. Projektin muut osatoteuttajat olivat Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy, Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETI ja Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES.

Hankkeen päärahoittajana oli Pohjois-Karjalan maakuntaliitto (EAKR) ja osarahoittajina toteutuksesta vastaavat kehittämisyhtiöt.

Hankkeen toteutusaika: 1.1.2011 - 31.12.2014

Logo Ohjelmakausi 2007-2013 Euroopan unioni Euroopan aluekehitysrahasto  Logo Ohjelmakausi 2007-2013 Vipuvoimaa EU:lta  Vanha Pohjois-Karjalan maakuntaliiton vaakunalogo

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista