Ohita valikko

LUMO2 – Tehoja kasvuun!

LUMO2 – Tehoja kasvuun! -projektin tärkein tavoite on edesauttaa luovia aloja muun muassa uusien tuotteiden ja palveluiden syntymisessä.

Projektin ajan haetaan monialaisen yhteistyön kautta ratkaisuja monialaisen liiketoiminnan, uusien teknologioiden ja innovatiivisten tilojen saralla.

Projektin päätoteuttaja ja hallinnoija on Karelia Ammattikorkeakoulu. JOSEK Oy on osatoteuttaja. Projektin toiminnan perusteena on kehittää monialaisesti ja rajapinnat ylittäen luovan alan toimintaympäristöä. Toinen projektin tärkeistä tavoitteista on edesauttaa julkisen sektorin ja yritysmaailman yhteen törmäyttämistä.

Projektin toiminnan keskiössä on kolme ajallisesti peräkkäin toteutettavaa Innovaatioalustaa. Niiden sisällä projektin aikana toteutetaan kaksi eri osiota: kolme nopean ja kokeilevan kehittämisen Nopsaa ja yritysten ja yritysjoukkojen tarpeiden mukaan Teho-nimistä tuote- ja palvelukehittämöjä, jossa tehdään toimintaympäristöä kehittäviä ja pilotoivia protoja. Protot ovat 1. julkisia (kaikkien osallistuvien yritysten hyödynnettävissä), 2. niissä testataan ja syvennetään käsitystä protojen jatkokehitysmahdollisuuksista ja 3. sparrataan palveluun liittyvää liiketoimintamallia. Näiden tueksi ja lisäksi projektissa kehittämisyhtiöt järjestävät alueidensa yrityksille rahoitusneuvontasessioita.

Projektin kesto: 1.8.2016 - 31.12.2018

 

Euroopan unioni yhdistelmälogo Euroopan aluekehitysrahasto ja Euroopan Sosiaalirahasto  Karelia_ammattikorkeakoulu  KETI:n vanha logo PIKES Oy:n logo  Vanha Pohjois-Karjalan maakuntaliiton vaakunalogo  

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista