Ohita valikko

Hyvinvointialan monitoimijaiset yhteistyökäytännöt Pohjois-Karjalassa - HYMY-projekti

Hyvinvointialan monitoimijaiset yhteistyökäytännöt Pohjois-Karjalassa eli HYMY -projektin päätavoite oli edistää hyvinvointialan yksityisten palveluntuottajien sekä julkisen sektorin yhteistyötä monitoimijuudeksi ja strategiseksi kumppanuudeksi.

Lisäksi hankkeen tavoitteena oli lisätä hyvinvointialan yritysten liiketoimintaosaamista ja keskinäistä yhteistyötä sekä toteuttaa alan valtakunnallista verkostotyötä eri toimijoiden kesken.

Projektin toimenpiteet jakautuivat neljään toimintalinjaan:

  • Yritysten osaamisen ja liiketoiminnan kasvu
  • Yritysten yhteistyö ja tarkoituksenmukaisten verkostojen synty
  • Yritysten ja kuntien välisen yhteistyön ja kumppanuuden kehittäminen
  • Valtakunnallinen verkostoyhteistyö

Projektin kohderyhmänä olivat Pohjois-Karjalan yritykset ja järjestöt, jotka tuottavat sosiaali- ja terveyspalveluja sekä Pohjois-Karjalan kunnat. Projekti toteutettiin vuosina 2011-2013 yhteistyössä Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETI:n ja Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES:in kanssa.

Projektin toteutusaika: 1.6.2011 - 28.3.2014

Hyvinvointialan seminaari – Uskalletaan uudistua 23.1.2014

Hyvinvointialan ja etenkin sosiaali- ja terveysalan kehittämistä on Pohjois-Karjalassa toteutettu yhteistyössä eri toimijoiden kanssa vuosina 2008-2014. HYMY-projekti päättyi helmikuussa 2014 ja suuntaamme tulevaan, uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Uskalletaan uudistua –seminaari 23.1.2014 keräsi Louhela-salin täyteen sosiaali- ja terveysalan kuulijoita. Lämmin kiitos kaikille seminaariin osallistujille. Seminaarissa esitetyn videon näet tästä.

Logo JOSEK Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Oy Logo Ohjelmakausi 2007-2013 Euroopan unioni Euroopan aluekehitysrahasto  Vanha Pohjois-Karjalan maakuntaliiton vaakunalogo  Logo Ohjelmakausi 2007-2013 Vipuvoimaa EU:lta

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista