Ohita valikko

Hankintaneuvoja 2022 -projekti

Painopisteenä on pohjoiskarjalaisten pk-yritysten aktivointi, avustaminen ja informointi julkisten hankintojen kilpailutuksissa.

Julkisten kilpailutusten yritysasiantuntijan tehtävänä on erityisesti

  • Paikallisten yritysten aktivointi mukaan julkisiin hankintoihin
  • Yritysten käytännönläheinen avustaminen ja neuvonta tarjouspyyntöjen löytämisessä, hankintajärjestelmien käyttämisessä ja tarjousten jättämisessä
  • Yritysten informointi toimiala- ja aluekohtaisista kilpailutuksista sekä muista hankintoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista
  • Erilaisten hankintateemaisten tilaisuuksien järjestäminen sekä muu yhteistyö alueen toimijoiden kanssa

Vuonna 2022 uutena toiminnan painotuksena on yritysten kannustaminen tekemään tarjouksia yhteenliittymänä sekä innovatiivinen reagointi vuoden aikana esille nouseviin uusiin tarpeisiin. Tämän ohella tavoitteena on aktivoida maakunnan yrityksiä osallistumaan myös muissa maakunnissa ja maissa järjestettäviin kilpailutuksiin.

Neuvonta on maksutonta ja kuuluu Joensuun, Ilomantsin, Heinäveden, Kiteen, Rääkkylän, Tohmajärven, Polvijärven, Outokummun, Nurmeksen ja Lieksan alueen yrittäjille. Projektiin kuuluvien tilaisuuksien lisäksi julkisten kilpailutusten yritysasiantuntija jalkautuu pyydettäessä myös yksittäisiin yrityksiin.

Hankintaneuvoja -projektia on toteutettu Pohjois-Karjalassa vuodesta 2014 alkaen. Vuonna 2022 palvelua ovat olleet rahoittamassa Business Joensuu Oy, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Keski-Karjalan Kehitysyhtiö KETI Oy, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Pikes Oy ja Lieksan Kehitys Oy LieKe.

Logokooste_BJOE_P-KY_Keti_Pikes_LieKe

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista