Ohita valikko

Ole iSO TEkijä – Ala hoitaa

Sosiaali- ja terveysalalla on mielenkiintoisia töitä ja hyviä uramahdollisuuksia niin pienemmissä kuin suurissakin yrityksissä – nyt ja tulevaisuudessa. Ala tarjoaa myös hyviä mahdollisuuksia toimia yrittäjänä. Ole iSO TEkijä – Ala hoitaa!

Tutustu sosiaali- ja terveysalalla toimiviin yrityksiin Joensuun seudulla katsomalla videot ja ylläty mahdollisuuksista!

 

 

 

Videoissamme mukana olevat yritykset:

Alina Joensuu
Alina Joensuu tarjoaa kokonaisvaltaisia ja laadukkaita kotipalveluita ja kotisairaanhoitoa vauvasta vaariin. Tavoitteenamme on parantaa kaikkien huolenpitoa tarvitsevien asiakkaiden elämänlaatua ja hyvinvointia omassa kotona. Jokainen alinalainen on oman alansa ammattilainen, taitava ja ystävällinen. Kotona paras.

Hoivakoti Vilina
Hoivakoti Vilina on 25 vuotta vanha perheyritys. Raija Pekkarinen perusti yrityksen vuonna 1996 ja Eija Weeman jatkoi yrityksen johtamista vuonna 2013 sukupolvenvaihdoksen jälkeen.
Hoivakoti Vilina on 22-paikkainen hoivakoti ikäihmisille, joka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, kauniissa Kontioniemen maisemissa Höytiäisen rannalla. Tahdomme turvata asukkaille onnellisen ja sujuvan arjen, heidän kodissaan. Asukkailla on mahdollisuus olla hoivakodissa elämänsä loppuun saakka. Valmistamme Hoivakodin omassa keittiössä asiakkaillemme ruuan, joka nautitaan yhdessä yhteisissä tiloissa. Siivous ja vaatehuolto ovat osana Hoivakodin tarjoamaa palvelua. Järjestämme asukkaille virikkeellistä toimintaa ja ulkoilemme Kontioniemen upeissa maisemissa.
Keskeisimpiä arvojamme ovat yksilöllinen hoitotyö, kunnioittaminen, turvallisuus, oikeudenmukaisuus ja samanarvoisuus. Asukkaiden omaisten ja henkilökunnan välinen yhteistyö on meille tärkeää.

Itä-Suomen Kotihoito Hymynkare Oy
Itä-Suomen Kotihoito Hymynkare Oy on perustettu vuonna 2017. Aluksi toiminta oli yrittäjän, Katri Koskisuu-Reijosen vastuulla yksin. Tavoitteena oli työllistää ensimmäinen ihminen parin vuoden kuluessa. Suosio kuitenkin yllätti ja ensimmäinen työntekijä palkattiin ensimmäisenä syksynä. Vuoden 2021 alussa on työntekijöitä Hymynkareessa jo 25.
Tarjoamme kotihoitoa, kotisairaanhoitoa sekä tukipalveluita. Toiminta-ajatuksena on tarjota kotitalouksille kaikkia niitä palveluita, mitä kotitalous tarvitsee.

Kostamokoti
Kostamokoti tarjoaa päihde- ja perhekuntoutusta täysi-ikäisille huume- ja sekakäyttäjille sekä päihdeperheille Liperin Käsämässä.
Meillä luonnonkauniissa työympäristössä työskentelee monipuolinen porukka sote-alan ammattilaisia ja jokainen saa työssään hyödyntää omia vahvuuksiaan.
Meidän mielestämme jokainen ihminen tarvitsee elämäänsä juuret ja siivet ja tehtävämme on auttaa niiden löytämisessä, jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioiden.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampi-konsernia, joka on voittoa tavoittelematon, yhteiskunnallinen yritys.

Romon perhekodit Oy
Romon Perhekodit Oy on vuonna 2003 perustettu lastensuojelun sijaishuollon ja sosiaaliohjauksen palveluntuottaja, jonka toimipiste on Kontiolahdella. Sijaishuolto tarkoittaa kodin ulkopuolelle sijoitettujen lapsien ja nuorien asumisyksikkö Pihamäkeä. Sosiaaliohjauksen palvelut puolestaan pienryhmä- ja tukihenkilötoimintaa sijaishuollon ulkopuolisille lapsille, nuorille ja perheille. Sosiaaliohjauksen palveluiden tavoitteena on antaa tukea ja löytää keinoja kuormittavien elämäntilanteiden ylipääsemiseksi.
Yrityksen toimitilat ovat maaseutuympäristössä Romon kylällä ja pihapiiriä asustaa lasten ja aikuisten lisäksi mittava joukko eläimiä. Ammatillinen erityisosaaminen ja erikoistuminen tulee lastensuojelun, Green Care ajattelun ja sosiaalipedagogisen ajattelun yhteistyöstä. Pihamäen maaseutuympäristössä hyödynnetään monenlaisia luonto- ja eläinavusteisia menetelmiä.

Tutustu myös näihin

Pielisen Karjalan kehittämiskeskuksen PIKES Oy:n kampanjasivu

Keski-Karjalan Kehittämisyhtiö KETI Oy:n kampanjasivu

Lieksan Kehitys LieKe Oy:n kampanjasivu

Osaajaksi alalle? Tutustu koulutusmahdollisuuksiin Pohjois-Karjalassa

Osaajaksi sosiaali- ja terveysalalle, Riveria 

Sairaanhoitaja, Karelia

Sosionomi, Karelia

Terveydenhoitaja, Karelia

Geronomi, Karelia

Fysioterapeutti, Karelia

Ylemmät AMK-tutkinnot, Karelia


Business_Joensuu_logokooste-esr-vipu-ely

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista