Ohita valikko
Löydä osaajat ja kehity työnantajana

Työnantajuus- ja rekrytointipalvelut

Oikeiden osaajien rekrytointi on yksi yrityksen kasvun ja kehittymisen avaintekijöistä. Tuntuuko rekrytointi haastavalta tai etkö löydä hakemaasi osaajaa? Kun työsuhteisiin, rekrytointiin tai osaamiseen liittyvät asiat askarruttavat, olemme apunasi.  

Sopivan työntekijän löytäminen voi olla joskus haastavaa – kuinka tavoittaa hakijat ja sitouttaa osaajat töihin? Toimintaympäristön muuttuessa myös rekrytointi- ja työnantajaosaamista täytyy aina välillä päivittää. Siksi me autamme Joensuun seudun yrityksiä kaikissa henkilöstöön, rekrytointeihin, henkilöstön osaamiseen ja työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. 

Tutustu palveluihimme:

OSUU_rekrytoi_kaavio_Business Joensuu

Voimmeko olla jollain muulla tapaa avuksi?  
Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa!  Työnantajuus- ja rekrytointipalveluiden yhteydenottopyyntölomake

Työnantajavalmennus ja -neuvonta  
Valmennamme alueen yrityksiä erilaisissa työnantajuuteen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä, kun rekrytointi, henkilöstön osaamisen kehittäminen, työnantajana toimiminen tai muu työsuhde- tai henkilöstöasia askarruttaa sinua. 

Tulevaisuuden työnantaja -valmennukset 
Kehitä HR-, rekrytointi- ja työnantajaosaamistasi. Katso ajankohtaiset valmennuksemme, työpajamme ja webinaarimme täältä

Rekrytoi #seoikea osaaja -valmennus 
Valmennuksen tavoitteena on auttaa yritystäsi uusien osaajien löytämisessä. Samalla saat osaamista nykyaikaisesta rekrytoinnista ja vinkkejä työnantajana toimimiseen. Olemme tukenasi yrityksesi kasvussa!

Mietitkö muuttoa Joensuun seudulle? 
Tutustu Joensuun seudun työpaikkoihin ja muihin mahdollisuuksiin: Kaikenkattava Joensuu

Ulkomaiset osaajat 
Etsitkö osaajia ulkomailta? Tutustu siinä tapauksessa kansainvälisen rekrytoinnin palveluihimme

Toimialojen imago 
Tuomme myös esiin eri toimialojen näkyvyyttä. Tutustu imagosivustoihimme:

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista