Ohita valikko
{css=}
Vetovoimainen toimintaympäristö on avain yrityksesi menestykseen

Tontit ja yritysalueet

Yritykselle toimitilojen sijainnilla on suuri vaikutus. Joensuussa on monipuolinen tarjonta yritystontteja ja valmiita toimitiloja eri puolilla kaupunkiseutua. Kasvavat markkinat, valmiit toimittajaverkostot, hyvät liikenneyhteydet ja yritysten välistä synergiaa muun muassa energiantuotannon ja materiaalivirtojen optimoinnin kautta hyödyntävät yritysalueet muodostavat vetovoimaisen toimintaympäristön Joensuun seudulle.

Joensuussa yritysalueet ja -tontit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja tarjoavat erinomaiset kuljetusmahdollisuudet rautatie-, maantie- ja vesireiteillä. Pelkät erinomaiset liikenneyhteydet eivät kuitenkaan riitä, vaan Joensuun yritysalueilla pyritään tarjoamaan yrityksille myös muuta konkreettista hyötyä muun muassa energiantuotannon ja materiaalivirtojen optimoinnin kautta. Kun taustalla on monialainen yliopistokaupunki, joka tunnetaan yrittäjämyönteisyydestään, parempia puitteita saa hakea. Tule tekemään menestystä hyvälle paikalle.

Me Business Joensuussa haluamme tehdä Investoinneista ja sijoittumisesta Joensuun seudulle helppoa ja mutkatonta. Yritysasiantuntijamme tarjoavat apua parhaan yritystontin löytämiseen, toimitilojen rakennuttamiseen ja rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää yritysalueista ja ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä etsimään ratkaisua yrityksesi tilatarpeisiin.

Tontteja ja toimitiloja räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan

Joensuun yritysalueet ovat profiloituneet yritystoiminnan mukaan aina teollisuudesta kauppaan ja palveluihin. Joensuu on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali jo vuonna 2025 ja myös yritysalueilla kehitetään vihreitä energiaratkaisuja tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Yritysalueita ja -tontteja on tarjolla sekä eri puolilla kantakaupunkia että maaseututaajamissa.

Joensuun kaupungin maapoliittisen ohjelman mukaisesti kaupunki pääsääntöisesti vuokraa yritystontteja. Rakentamisvalmiudessa olevat yritystontit sekä tiedot niiden pinta-alasta, rakennusoikeudesta ja hinnoista löytyvät kaupungin karttapohjaisesta sähköisestä tonttihakupalvelusta. Valmiiden tonttien lisäksi yritysalueilla on laajoja korttelialueita, joiden tontit voidaan räätälöidä yritysten tarpeiden mukaisesti. Vuokrattavia ja myytäviä toimitiloja löytyy Business Joensuun tilahakupalvelusta. Mikäli sopivaa valmista toimitilaa ei löydy, Joensuun kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, Joensuun Yrityskiinteistöt Oy myös rakennuttaa ja vuokraa yritysten tarpeita vastaavia yrityskiinteistöjä.

Ota yhteyttä niin etsitään yrityksellesi sopivat toimitila- ja tonttivaihtoehdot Joensuusta. Business Joensuun toiminta-alueeseen kuuluvat myös Outokumpu, Ilomantsi, Polvijärvi ja Heinävesi, sekä Keski-Karjalan kunnat Kitee, Tohmajärvi ja Rääkkylä. Joensuun seudun ja Keski-Karjalan yritysalueisiin voit tutustua täältä.

 

Tutustu yritysalueisiin:

 

Euroopan unionin osarahoittama logo

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista