Ohita valikko

VisitKarelian toiminnot siirtyvät Business Joensuulle uuden sopimusmallin myötä

Business Joensuun toimitusjohtaja Tomi Haring ja VisitKarelian toimitusjohtaja Anna Härkönen allekirjoittavat sopimuksen

Business Joensuu ja VisitKarelia ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoiminnan siirrosta 28.3.2024.

Pohjois-Karjalan kunnat ja kaupungit ovat yhdessä esittäneet VisitKarelian toiminnan jatkamiseksi uudenlaista sopimusmallia. Sopimuksen mukaisesti kaikki Pohjois-Karjalan kunnat rahoittavat VisitKarelian matkailupalvelua seuraavan kolmen vuoden ajan yhteensä 400 000 euron panoksella vuodessa. Tämä strateginen liike mahdollistaa Pohjois-Karjalan matkailun edistämisen palvelujen ja markkinoinnin siirtymisen Business Joensuulle.

VisitKarelian yhtiökokous hyväksyi liiketoimintojen siirtämisen Business Joensuulle 29. helmikuuta 2024. Kaikki kunnat ovat edelleen mukana, Business Joensuu jatkaa maakunnallista työtä tiiviissä yhteistyössä Business Finlandin ja Järvi-Suomen kanssa. Business Joensuu tiedottaa palveluihin liittyvistä käytännön asioiden etenemisestä tarkemmin kevään aikana.

"Tämä sopimus on merkittävä askel Pohjois-Karjalan matkailun kehittämisessä. Business Joensuu kokee matkailun markkinoinnin ja kehittämisen maakunnallisen yhteistyön jatkumisen tärkeäksi ja haluaa tuottaa sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille korkealaatuisia palveluja," toteaa Tomi Haring, Business Joensuun toimitusjohtaja.

On erittäin tärkeää, että maakunnallinen matkailumarkkinointi saa jatkuvuutta,” lisää Anna Härkönen, VisitKarelian toimitusjohtaja. Haluamme tehdä siirrosta mahdollisimman sujuvan ja pidämme matkailutoimijoita ja sidosryhmiä ajan tasalla siirtoon liittyvissä asioissa VisitKarelian ja Business Joensuun viestintäkanavissa”.

Tällä hetkellä Business Joensuu rekrytoi henkilöstöä uuteen VisitKarelia-tiimiin. Nivelvaiheessa sähköpostiosoite visitkarelia@visitkarelia.fi palvelee edelleen.

Business Joensuun toimitusjohtaja Tomi Haring ja VisitKarelian toimitusjohtaja Anna Härkönen allekirjoittavat sopimuksen

Tomi Haring ja Anna Härkönen allekirjoittivat Business Joensuun ja VisitKarelian välisen sopimuksen torstaina 28.3.2024.

Lisätietoja:

Tomi Haring, toimitusjohtaja Business Joensuu

Puhelin: +358 123 456 789

Sähköposti: tomi.haring@businessjoensuu.fi

 

Anna Härkönen, toimitusjohtaja VisitKarelia

Puhelin: +358 400 239 619

Sähköposti: visitkarelia@visitkarelia.fi

Sinua voisi kiinnostaa

25.05.2023 Business Joensuu Oy:n uutisia

Start Me Up 2023 -liikeideakilpailu huipentui eilen voittajien julkistukseen ja heidän palkitsemiseen Joensuun Tiedepuistossa järjestetyssä Palkintogaalassa. Katso tunnelmapaloja gaalasta!

24.05.2023 Business Joensuu Oy:n uutisia

MediatiedoteJulkaisuvapaa 24.5.2023 klo 15.25

Start Me Up -liikeideakilpailun voittajaksi on valittu korkealaatuinen WoodSense -tuote, jonka valmistaa kosmeettisten ainesosien valmistaja Mielikki...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista