Ohita valikko

Teollisuusyritysrekisterin päivittäminen

Nainen soittaa puhelimella ja tekee muistiinpanoja

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ylläpitää alueen teollisuusyritysrekisteriä, jonka tiedot päivitetään vuosittain yrityksille tehtävällä kyselyllä tai puhelinsoitolla. Business Joensuun henkilökunta sekä tutkimusyhtiö Innolink Oy vastaavat tiedon keräämisestä.

Rekisterillä ja sen tuoreella tiedolla on ollut runsaasti käyttöä ja kysyntää eri tahoilla. Kun rekisteri on valmistunut, tulostukset ja yhteenvedot ovat kuntien käytettävissä koko maakunnan osalta.

Kyselyssä päivitetään yhteystiedot, yrityksen/yksikön työpaikkamäärä 31.12.2022 ja toimialaluokka. Mikäli yritykseen ei saada yhteyttä sähköisen kyselyn kautta, yrityksiin tullaan olemaan yhteydessä puhelimitse. 

Sinua voisi kiinnostaa

08.03.2023 Business Joensuu Oy:n uutisia

Yritysvalmentajiemme sparrausta ja ohjausta Start Me Up -kilpailuideasi työstämiseen saatavissa tiistaina 21.3.2023 klo 15-17 Joensuun Tiedepuistolla tai Teamsillä! 

19.05.2021 Business Joensuu Oy:n uutisia

Start Me Up -liikeideakilpailun voittajaksi on valittu Obview-yksityisyydensuojajärjestelmä, joka estää tiedon salakatselun elektronisilta näytöiltä. Asiantuntijaraadin mukaan liikeidea on...

02.02.2023 Business Joensuu Oy:n uutisia

Innostutko myynnistä ja asiakastyöstä? Vahvistamme ICT-osaamistiimiämme ja haemme Key Account Manageria ja Project Manageria Joensuu ICT Hubiin. Hakuaika päättyy 12.2.Haemme vihreän siirtymän Key...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista