Ohita valikko

Mitä kuuluu ilomantsilaisille yrityksille?

Keltaiset lenkkarit portaissa

Business Joensuun ja Ilomantsin kunnan yhteinen Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo kolmatta kertaa Ilomantsissa. Huhtikuussa viikolla 17 toteutettavan kampanjan aikana Business Joensuun, Ilomantsin kunnan ja yhteistyökumppaneiden työntekijät ovat aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja kysyvät yritysten kuulumisia sekä palvelutarpeita. Puhelinsoittojen lisäksi yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä tavataan kasvotusten yrittäjälounaalla ja yrityskäynneillä. 
 
Ilomantsissa otetaan yhteyttä ainakin 75 yritykseen. Näissä kohtaamisissa yrityksiä autetaan mutkattomasti ja maksuttomasti yritystoiminnan eri vaiheissa ja palvelutarpeissa. Tänä vuonna kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti omistajanvaihdosta tai sukupolvenvaihdosta suunnittelevat yritykset – niin luopujat kuin uutta yritystoimintaa suunnittelevatkin. Toki myös muihin yrityksiin ollaan yhteydessä.
 
Kampanjan aikana tavataan yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä mahdollisimman paljon kasvokkain. Erilaisista yritystoimintaan liittyvistä asioista voi jutella kunnan edustajien, Business Joensuun ja yhteistyökumppaneiden kanssa rennosti lounaan äärellä. Kampanjan aikana vieraillaan myös yrityksissä paikan päällä. Yrityksiin ollaan yhteydessä myös tekstiviestein ja puhelimitse.  
 
Business Joensuu on toteuttanut Mitä kuuluu? -kampanjan kahdesti aikaisemmin Joensuun seudulla kuuden kunnan alueella. Lisäksi Joensuun kaupungin alueella on toteutettu Yrityskuiskaajat-kampanja jo useamman vuoden ajan. Yhteensä näissä kampanjoissa tavoitettiin viime vuonna yli 1900 yritystä. Keskusteluissa nousivat esille esimerkiksi rekrytoinnit ja osaavan työvoiman saatavuus, omistajanvaihdokset, julkiset hankinnat sekä yrityksen kasvu, kehitys ja rahoitus.  
  
Kampanjan aikataulu  
 
Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan Ilomantsissa viikolla 17 (24. – 28.4.2023) ja Ilomantsin kunnan tarjoamaa yrittäjälounasta nautitaan torstaina 27.4. klo 11.00 Kotimäen Pitotuvalla (Katri Valan tie 1b, Ilomantsi). 
 
Mitä kuuluu? -kampanjaa Ilomantsissa ovat toteuttamassa Business Joensuun lisäksi Ilomantsin kunta ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.
 
Heinäveden, Ilomantsin, Joensuun, Kiteen, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella toimivat yritykset ja yritystoimintaa käynnistävät henkilöt voivat saada kaikki yrityspalvelut Business Joensuulta. Lisäksi Business Joensuu tuottaa yhteistyössä Lipertekin kanssa yrityspalvelut liperiläisille yrittäjille.  Business Joensuu toteuttaa Mitä kuuluu? -kampanjaa vai-heittain koko toiminta-alueensa alueella alkuvuoden ja kevään 2023 aikana.
 
 
Lisätietoja:  
 
Business Joensuu Oy 
 
Koko kampanja:  
yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen  
puh. 0400 287 787, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi  
 
Ilomantsi:  
yritysasiantuntija Timo Hartikainen
p. 050 341 9449, timo.a.hartikainen@businessjoensuu.fi
  

Pohjois-Karjalan TE-toimisto
palvelupäällikkö Visa Rinne
p. 0295 043 014, visa.rinne@te-toimisto.fi

Sinua voisi kiinnostaa

29.05.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Täystyrmäys. Niin luonnehdittiin Heinäveden Kermanrannan satamaan tehdyn aluesuunnitelman saamaa kuntalaispalautetta Virpi Pakariselle keväällä 2022. Paluumuuttaja Pakarinen oli juuri aloittamassa...

28.05.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Mediatiedote 28.5.2024 

Business Joensuun Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo neljättä kertaa Heinävedellä kesäkuussa 2024. Kampanjan aikana Business Joensuun asiantuntijat ovat aktiivisesti...

15.05.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

VitalSigns Oy:n terveysteknologian innovaatio, Response 1.0 diagnostiikkalaite on voittanut Start Me Up -liikeideakilpailun pääpalkinnon. Älylaite mittaa ja analysoi lukuisia kehon biosignaaleja ja...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista