Ohita valikko

Mitä kuuluu heinäveteläisille yrityksille?

Nainen soittaa puhelimella Business Joensuun toimistossa

Business Joensuun ja Heinäveden kunnan yhteinen Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo kolmatta kertaa Heinävedellä. Touko-kesäkuun vaihteessa viikolla 22 toteutettavan kampanjan aikana Business Joensuun, Heinäveden kunnan ja yhteistyökumppaneiden työntekijät ovat aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja kysyvät yritysten kuulumisia sekä palvelutarpeita. Puhelinsoittojen lisäksi yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä tavataan kasvotusten yrittäjäkahveilla ja yrityskäynneillä. 
 
Heinävedellä otetaan yhteyttä ainakin 75 yritykseen. Näissä kohtaamisissa yrityksiä autetaan mutkattomasti ja maksuttomasti yritystoiminnan eri vaiheissa ja palvelutarpeissa.  Tänä vuonna kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti omistajanvaihdosta tai sukupolvenvaihdosta suunnittelevat yritykset – niin luopujat kuin uutta yritystoimintaa suunnittelevatkin. Lisäksi yrityksen näkyvyysasiat ovat painopisteenä. Toki ollaan yhteydessä myös muissa asioissa.
 
Kampanjan aikana tavataan yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä mahdollisimman paljon kasvokkain. Erilaisista yritystoimintaan liittyvistä asioista voi jutella kunnan edustajien, Business Joensuun ja yhteistyökumppaneiden kanssa rennosti kahvikupin äärellä torstain kahvitilaisuuksissa. Kampanjan aikana vieraillaan myös yrityksissä paikan päällä. Yrityksiin ollaan yhteydessä myös tekstiviestein ja puhelimitse.  
 
Business Joensuu on toteuttanut Mitä kuuluu? -kampanjan kahdesti aikaisemmin Joensuun seudulla kuuden kunnan alueella. Lisäksi Joensuun kaupungin alueella on toteutettu Yrityskuiskaajat-kampanja jo useamman vuoden ajan. Yhteensä näissä kampanjoissa tavoitettiin viime vuonna yli 1900 yritystä. Keskusteluissa nousivat esille esimerkiksi rekrytoinnit ja osaavan työvoiman saatavuus, omistajanvaihdokset, julkiset hankinnat sekä yrityksen kasvu, kehitys ja rahoitus.  

Kampanjan aikataulu  

Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan Heinävedellä viikolla 22 (29.5. – 2.6.2023) ja yrittäjäkahveja nautitaan torstaina 1.6. klo 8.00 Palokin majatalossa ja klo 13.30 Heinäveden kirkonkylällä Radio ja Kuvan tiloissa.
 
Mitä kuuluu? -kampanjaa Heinävedellä ovat toteuttamassa Business Joensuun lisäksi Heinäveden kunta ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.
 
Heinäveden, Ilomantsin, Joensuun, Kiteen, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella toimivat yritykset ja yritystoimintaa käynnistävät henkilöt voivat saada kaikki yrityspalvelut Business Joensuulta. Lisäksi Business Joensuu tuottaa yhteistyössä Lipertekin kanssa yrityspalvelut liperiläisille yrittäjille.  Business Joensuu toteuttaa Mitä kuuluu? -kampanjaa vaiheittain koko toiminta-alueensa alueella alkuvuoden ja kevään 2023 aikana.
 

Lisätietoja:  
 
Business Joensuu Oy 
 
Koko kampanja:  
yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen  
puh. 0400 287 787, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi  
 
Heinävesi:
yritysasiantuntija Heli Hirvonen
p. 0400 956 178, heli.hirvonen@businessjoensuu.fi

Pohjois-Karjalan TE-toimisto
palvelupäällikkö Visa Rinne
p. 0295 043 014, visa.rinne@te-toimisto.fi

Sinua voisi kiinnostaa

09.04.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Start Me Up -liikeideakilpailuun, joka tähtää uusien kasvuyrittäjien ja startupien löytämiseen ja tukemiseen, saapui tänä vuonna 168 hyväksyttyä kilpailuideaa. Näistä Business Joensuun esikarsinnan...

25.03.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Business Joensuu on liittynyt Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseneksi 1.3.2024 lähtien. Yhteistyön myötä Business Joensuun osallistuu jatkossa kansallisen Uusyrityskeskusten asiantuntijaverkoston...

19.03.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Mikä liikeidea voittaa Start Me Up 2024 -liikeideakilpailun? Entä mitkä ideat loistavat muissa kilpailukategorioissa? Tule jännittämään ja kuuntelemaan kilpailun parhaat liikeideat sekä inspiroidu...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista