Ohita valikko

Helpompaa myyntiä – myyntivalmennus pienyrityksille

Yrittaja_myyntivalmentaja_Joose_Luukkanen_Myyntivalmennus_pienyrityksille_Riveria_kesayliopisto_Business_Joensuu

Myynti on jokaisen yrityksen elinehto. Myynnin vauhdittamiseen on monia eri tapoja, eikä yhtä ainoaa kaikille sopivaa tapaa ole. Tämä koulutus auttaa valitsemaan omalle yritykselle sopivimmat myynti- ja markkinointikanavat.

Aika ja paikka: 29.2. ja 21.3.2024 klo 12–16, Riveria kesäyliopisto, Joensuu

Hinta: 490 € sisältäen iltapäiväkahvit (arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus) 

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Riveria kesäyliopisto ja Business Joensuu. Koulutus vastaa Pohjois-Karjalan Pk-yritysbarometrissa 2023 esille nousseisiin tarpeisiin yrittäjien myynnin kehittämisen ja koulutuksen saralla.  Barometri on toteutettu Ely-keskusten, Finnvera Oyj:n ja Suomen Yrittäjien toimeksiannosta.

Kohderyhmä:
Yrittäjät ja pienyrityksessä myyntityötä tekevät. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aiempaa myyntikokemusta, joten se soveltuu myös uusille yrittäjille ja myyntityön juuri aloittaneille. Konkarit puolestaan saavat koulutuksesta uusia ideoita kokeiltavaksi.

Sisältö:
Koulutuksen jälkeen osallistujalla on tietämys siitä, miten hänen kannattaa järjestää yrityksensä uusasiakashankinta ja myynti. Sen lisäksi osallistujalla on käytössään malli, jonka pohjalle oman myyntipuhelun runko on helppo rakentaa.

Kynnys myydä on monelle korkea, ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktoiminen tuntuu vaikealta. Yksi kokee myynnin tuputtamiseksi, toinen ottaa kieltäytymisen henkilökohtaisesti, ja kolmas ei yksinkertaisesti tiedä mitä puhelimessa kuuluu asiakkaille sanoa. Tämä koulutus antaa perustiedot omien palveluiden ja tuotteiden myymiseen. Koulutuksen jälkeen myynti tuntuu luonnollisemmalta. 

Koulutus koostuu kahdesta iltapäivän mittaisesta lähipäivästä ja kotitehtävistä.

Lähipäivä 1: Yrittäjän myyntityö
Lähipäivä 2: Onnistu puhelimessa

Tarkempi sisältö koulutuksen nettisivulla.

Kouluttaja: Yrittäjä, myyntivalmentaja Joose Luukkanen
Joose Luukkanen (KTM, DI) aloitti myyntiuransa 90-luvun lopulla, jolloin soittolistana toimi puhelinluettelo. Nykyisin hän luotsaa kymmenen Huippumyyjän tiimiä, joka palvelee etenkin 1–10 hengen asiantuntijayrityksiä B2B-myynnissä ja nykyisin myös digimarkkinoinnissa.

Koulutuksissa Joose pyrkii pelkän luennoinnin sijaan osallistujien aktivointiin ja keskusteluun. Tavoitteena on antaa konkretiaa myyntiin.

”Konkreettinen ja inspiroiva kouluttaja”
”Kannustava kouluttaja ja selkeä esitys"


Ilmoittautuminen 15.02.2024 mennessä
sähköisesti osoitteessa: www.riveria.fi/helpompaa-myyntia-myyntivalmennus-pienyrityksille-kesayliopisto/

Lisätiedot:
Ilmoittautumisesta: kesayliopisto@riveria.fi tai puh. (013) 244 2540. 
Koulutuksen sisällöstä: koulutussuunnittelija Marja Hyttinen, p. 050 374 1066, marja.hyttinen@riveria.fi

Sinua voisi kiinnostaa

09.02.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Useissa Suomen kaupungeissa vieraillut Päälliköt lavalla -kiertue pysähtyi helmikuun alussa Joensuussa. Tilaisuudessa jaettiin tietoa suomalaisyritysten mahdollisuuksista ja haasteista Yhdysvaltain...

26.01.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Mediatiedote 29.1.2024

Business Joensuun Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan toista kertaa Keski-Karjalassa: Kiteellä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä. Tammi- ja helmikuussa toteutettavan kampanjan...

25.01.2024 Business Joensuu Oy:n uutisia

Mediatiedote 25.1.2024 Ilmalaivassa kelluvaa huippuluokan kuvauslaitteistoa, elintarvikkeita superjahdeille, hukkapuun hiillyttämistä rakennusmateriaaliksi ja uudenlaista röntgenteknologiaa. Muun...

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla Business Joensuun tapahtumista ja ajankohtaisista