Ohita valikko
Rekrytoiville yrityksille Pohjois-Karjalassa
Kansainvälisille työnhakijoille
Etusivu
Rekrytointitapahtuma yhdistää Pohjois-Karjalan yritykset ja kansainväliset osaajat

Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä

Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä on Business Joensuun toteuttama rekrytointitapahtumien sarja, jossa eri toimialojen yritykset, työnantajat ja avoimet työtehtävät Pohjois-Karjalasta sekä kansainväliset työnhakijat kohtaavat verkossa tavoitteena osaavien työntekijöiden rekrytointi yrityksiin. Sujuva rekrytointiprosessi toteutetaan digitaalisen rekrytointialustan ja verkossa tapahtuvien työhaastatteluiden muodossa. Palveluun sisältyy kansainvälisten rekrytointien asiantuntija Heli Saarion tuki ja ohjaus.

Kansainvälinen rekrytointipäivä toteutettiin menestykkäästi ensi kertaa 16.11.2022 ja saa jatkoa kahdella toimialakohtaisella rekrytointipäivällä vuonna 2023. 

16.11.2022 toteutetun virtuaalisen rekrytointipäivän palautteita mukana olleilta yrityksiltä: 

  • "Tapahtumassa oli erilaisuuden takia mielekäs olla mukana verrattuna perinteisimpiin rekrytointitapahtumiin, joissa yrityksillä on esittelyständi isossa tilassa, ja jonne työnhakijat tulevat".
  • "Yritykset kokevat tällaisen tapahtumamuodon olleen erittäin tehokas ajankäytöllisesti ja siihen on helppo osallistua".
  • "Verrattuna muihin tapoihin saada kontakti kansainvälisiin työnhakijoihin, tässä hakijat olivat erityisen kovatasoisia".
  • "Yritykset pitivät arvossa sitä, että tapahtumassa markkinointiin niin vahvasti Pohjois-Karjalaa alueena ja tuotiin esille alueen etuja elämän ja työn tasapainosta. Tähän heillä ei olisi ollut itsellä osaamista".

Yhdistämme yritykset kansainvälisiin osaajiin

Edustatko työnantajaa Pohjois-Karjalassa ja pohdit, voisitko lisätä yrityksesi kilpailukykyä ja osaamista rekrytoimalla kansainvälistä työvoimaa?

Oletko kansainvälinen työnhakija, etsit uusia työmahdollisuuksia ja koet, että ihmis- ja  luonnonläheinen, monipuolinen Pohjois-Karjala ja alueellamme olevat avoimet työtehtävät olisivat sinua varten?

Klikkaa alta lukeaksesi lisää ja osallistu Pohjois-Karjalan yritykset ja kansainväliset osaajat yhdistävään kohtaamiseen ja rekrytointiin!

Työnantajat Pohjois-Karjalassa
Kansainvälisille työnhakijoille

Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivät 2023 

Vuonna 2023 järjestämme toimialakohtaisesti kaksi kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä -tapahtumaa. Molemmat tapahtumat toteutetaan verkossa. 

11.5. ja 25.5.2023 Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä

Rekrytointipäivät torstaina 11.5.2023 ja 25.5.2033 on suunnattu IT- ja Fotoniikan toimialojen yrityksille ja työnantajille Pohjois-Karjalassa, tavoitteena löytää ja rekrytoida avoimiin tehtäviin kansainvälisiä osaajia. 

Lisätietoa työnantajille ja yrityksille

Lisätietoa kansainvälisille työnhakijoille, katso avoimet IT- ja Fotoniikka-alan työpaikat ja hae tehtäviä


16.11.2023 Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä 

Yritykset ja työnantajat:
Ilmoita Heli Saariolle yrityksesi kiinnostus osallistua 16.11.2023 rekrytointipäivään! Mitä nopeammin ilmoitat yrityksesi mukaan, sitä paremmin voit vaikuttaa rekrytointitapahtuman yritysten ja avoimien työpaikkojen toimialavalintoihin ja valmistautua rekrytointiprosessiin hyvissä ajoin!

Kansainväliset työnhakijat: 
Ilmoitamme täällä, kun hakuaika 16.11.2023 Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivän avoimiin työtehtäviin käynnistyy. Pysy kuulolla! 

Lisätietoja

Heli Saario, yritysvalmentaja

Kansainvälinen työvoima yrityksen kasvun tukena
Business Joensuu
+358 45 880 0343
+358 10 419 8033
heli.saario@businessjoensuu.fi

Heli_Saario_Business_Joensuu