Ohita valikko
For employers in North Karelia
For international job seekers
Etusivu
Rekrytointitapahtuma yhdistää Pohjois-Karjalan yritykset ja kansainväliset osaajat

Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä

Yhdistämme yritykset kansainvälisiin osaajiin

Oletko työnantaja Pohjois-Karjalassa ja harkitset kansainvälisen työvoiman rekrytointia lisätäksesi yrityksesi kilpailukykyä sekä saadaksesi lisää kansainvälistä osaamista ja monimuotoisuutta?

Tai oletko kansainvälinen työnhakija, joka etsii uusia uramahdollisuuksia? Onko ihmis- ja luonnonläheinen, rento Pohjois-Karjala paikka, jossa haluaisit asua, työskennellä ja nauttia vapaa-ajastasi? 

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja aloita rekrytointiprosessi nyt!

Työnantajat Pohjois-Karjalassa
Kansainvälisille työnhakijoille

Business Joensuu järjestää kansainvälisten osaajien rekrytointipäivien tapahtumasarjan, joissa ilmoittautuneet työnantajat Pohjois-Karjalasta ja kansainväliset työnhakijat kohtaavat verkossa tavoitteena rekrytointi yrityksiin. Tarjoamme helpon ja sujuvan rekrytointiprosessin, digitaalisen rekrytointialustan sekä online-työhaastattelut. Kokenut kansainvälisten rekrytointien asiantuntijamme, yritysvalmentaja Heli Saario, tukee sinua prosessissa.

Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivä tukee kaikenkokoisia pohjois-karjalaisia kasvuhakuisia yrityksiä toimialariippumattomasti. Tapahtuma on toteutettu menestyksekkäästi jo kahdesti - 16.11.2022 sekä 13.5.2023.  

 Yritysten kokemuksia kansainvälisten osaajien rekrytointipäivästä:

  • "Verrattuna perinteisiin rekrytointitapahtumiin, tämä verkossa tapahtuva on paljon tehokkaampi. Voimme helposti keskustella ennakkoon valitsemiemme potentiaalisten hakijoiden kanssa, jotka ovat jo olleet kiinnostuneita tehtävistämme." 

  • "Koimme, että tällainen verkkotapahtuma oli erittäin tehokas aikataulujemme hallinnassa ja osallistuminen oli helppoa."

  • "Verrattuna muihin tapoihin saada yhteys lahjakkaisiin kansainvälisiin työnhakijoihin, tämän tapahtuman ehdokkaat olivat erityisen kovalaatuisia".

  • "Arvostimme sitä, että Pohjois-Karjala alueena oli vahvasti markkinoitu tapahtumassa. Työelämän tasapainoa ja vapaa-ajan aktiviteetteja korostettiin. Emme olisi osanneet tehdä tätä itse."

Kansainvälisten osaajien rekrytointipäivät 2023 

Vuonna 2023 järjestämme kaksi toimialakohtaista virtuaalista rekrytointitapahtumaa, joissa työnantajat ja kansainväliset osaajat löytävät toisensa: 

  • 11.5.2023 - IT- ja Fotoniikan alan yritysten avoimet tehtävät
  • 16.11.2023 - ICT- ja teollisuuden alan yritysten avoimet tehtävät.

Lisätietoja

Heli Saario, yritysvalmentaja

Kansainvälinen työvoima yrityksen kasvun tukena
Business Joensuu
+358 45 880 0343
+358 10 419 8033
heli.saario@businessjoensuu.fi

Heli_Saario_Business_Joensuu